Airion 3 - Blazen vanuit uw pols - PELLENC

Page 1

w

AIRION 3 BLAZEN VANUIT UW POLS


GETUIGENIS “ Het grootste voordeel van het gereedschap is zijn beperkte geluidshinder. Het tweede sterke punt is zijn ergonomie, met name wat betreft het gewicht van het gereedschap en de accu. Het comfort-harnas zorgt voor een goede verdeling van de lasten en maakt het draaglijker voor de gebruiker. Daardoor kunnen wij productiever werken. Het is elektrisch maar krachtig. Wij gebruiken het 90% van de tijd voor alle soorten dagelijkse werkzaamheden in de tuin. Een extra pluspunt van de Airion 3 is de snelkoppeling voor elektriciteit, zodat het gereedschap kan worden uitgeschakeld bij het neerleggen, maar vooral omdat deze voor veiligheid zorgt bij het werk, aangezien de koppeling vanzelf losgaat als je ergens aan blijft haken tijdens het gebruik. ” Laure FANCUILLO Voorvrouw Hoveniers Jardins SESTIAN (dept. 13)


KENMERKEN AIRION 3 ERGONOMISCH

STIL

KRACHTIG

DE PLUSPUNTEN VAN PELLENC ebogen zuigmond: een G bepalend element

Een bladblazer helt met de neus voorover onder invloed van de luchtuitlaat en de pols moet moeite doen om hem rechtop te houden. De bladblazer Airion 3 compenseert dit verschijnsel dankzij zijn gebogen inlaat, in tegenstelling tot de rechte blazers, die het verschijnsel versterken.

Balans punt Point d’équilibre Schommelverschijnsel Phénomène de bascule gecorrigeerd à compenser door par lede pols poignet

RECHTE BLAZER SOUFFLEUR DROIT

Balans punt Point d’équilibre

AIRION 3 BLAZER SOUFFLEUR AIRION 2

Schommel fenomeen is Phénomène de bascule gecompenseerd compensé

Poussée du souffle Blaaskracht

Poussée kracht de l’aspiration Aspiratie


Snelheidsschakelaar en booster

Ingangselleboog

Nieuw materiaal: sterker

Ingangsrooster

NIEUW

75%

Fast Connector systeem Met de Fast Connector kan het apparaat snel op de accu worden aangesloten en ontkoppeld tijdens het werk, een zeer belangrijk onderdeel van de beveiliging waardoor de gebruiker zich snel kan bevrijden uit risicovolle of ongemakkelijke situaties.

Indicatie van de autonomie van de accu Door de snelheidsschakelaar ingedrukt te houden. De ledlampjes gaan knipperen en geven de resterende gebruiksduur aan per 25%.

Ingangsrooster Het nieuwe ontwerp van het inlaatrooster, beschermd door een nieuw octrooi, betekent een aanzienlijke verbetering van het comfort voor de gebruiker en een verlaging van het geluidsniveau. OCTROOI PELLENC


Geprofileerde buis 4 verwisselbare buizen

Traploze trekker Draagriemhaken aan beide zijden voor rechts- en linkshandigen

Motor met een lange levensduur

Beheer van de snelheden

Met zijn bescherming tegen vocht en 100 % regendichtheid is de Airion 3 ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De motor is ingekapseld in een behuizing gemaakt van een magnesiumlegering die zowel een goede warmteafvoer garandeert als een lange levensduur dankzij de volledige IP54-dichtheid. Alle mechanische onderdelen zijn beschermd tegen stof en vocht.

Met de snelheidsschakelaar van Airion 3 kan de blaaskracht worden geregeld afhankelijk van het schoon te blazen oppervlak. De Boostfunctie levert het maximale luchtdebiet door de knop eenvoudig ingedrukt te houden. Dankzij de blaaskracht van Airion 3 kunnen zware voorwerpen als grote hopen natte bladeren die aan de bodem zijn geplakt worden weggeblazen.

OCTROOI PELLENC

2 JAAR GARANTIE Hermetisch gereedschap en motorblok, IP54-niveau


Hermetisch gereedschap en motorblok, IP54-niveau

Un soffiatore tende a cadere in avanti per effetto dell'uscita dell'aria, così il polso deve fare lo sforzo di sollevarlo. De bladblazer Airion 3 compenseert dit verschijnsel dankzij zijn gebogen inlaat, in tegenstelling tot de Punto d'equilibrio Fenomeno di ribaltamento compensato

ONTDEK AIRION 3 OP VIDEO OP ONZE WEBSITE OF SOCIALE MEDIA Bocchettone

Spinta del getto

Spinta dell’aspirazione

LE CARATTERISTICHE TECNICHE AIRION 3 Effectieve kracht * (N)

17,5 (boost) / 13,5 (snelheid 4)

Maximaal vermogen - W

940

Gewicht van het gereedschap met kabel - kg

2,8 2,7

Gewicht gereedschap zonder kabel - kg

2,45

Reëel gereedschapsgewicht in de hand - kg

2,55

Echte luchtstroomsnelheid met rond mondstuk ** - m /h 3

920 (boost) / 815 (snelheid 4)

Max snelheid lucht met rond mondstuk ** - m / s

63 (boost) / 55 (snelheid 4)

Maximale snelheid lucht met vlakvuller - m / s

69 (boost) / 60 (snelheid 4)

Geluidsdruk (LpA) - dB(A)

79

Gegarandeerd geluidsvermogen - (LWA) - dB(A)

92

Geluidsdruk op 15 meter *** - dB (A)

< 65

Trillingsniveau**** - m/s²

< 2,5 (0,5 echt)

Autonomie ***** met ULiB 1500

Tot 6 uur

Rond mondstuk *

Volgens de ANSI / OPEI B175.2-2012-norm.

**

Met 75-diameter verbinding.

JARDINS ET SPAZI VERDI

• •

4-snelheid selector + boost

*** Waarden bepaald volgens de normen voor geluidmeting NF EN ISO 11203, NF EN ISO 3744 en NF EN ISO 4871. **** Waarde van trillingsemissies volgens DIN EN 60745-1: 2009 - Onzekerheid Kd = 1,5 m / s2 ***** Bij wijze van voorbeeld: de duur werd vastgelegd op werkelijke werktijden, inclusief pauzes. Autonomie wordt beïnvloed door de aard van het uitgevoerde werk.

Video

Commercieel

SERVICES

DealerstempelDisponible dans le réseau GCT Messa in

www.pellenc.com

2

PELLENC Quartier Notre Dame - 84120 PERTUIS - Frankrijk Tel. +33 (0)4 90 09 47 00 - Fax: +33(0)4 90 09 64 09 SAS. met een kapitaal van 20.848.320 Euro - Siret 305 061 186 00014 - btw-nummer FR 16 305 061 186 E-mail : contact@pellenc.com - www.pellenc.com

08/2018 - 146341 - Photos © PELLENC

Video


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.